KEP Koeriers

24 uur per dag 7 dagen per weekBel ons: 06 3045 8697

KEP pakketdienst

Betrouwbaar en goedkoopBel ons: 06 3045 8697

KEP Expresse

De betrouwbare sneldienst van KEPBel ons: 06 3045 8697

Pakketdienst Leeuwarden

U zoekt een pakketdienst in Leeuwarden en omstreken voor het verzenden van uw pakketten? Neem dan contact op KEP Koeriers. KEP Koeriers is het betrouwbare en flexibele koeriers- en transportbedrijf in Leeuwarden en omstreken. Wij zijn specialist in alle vormen van pakketbezorging en sneltransport.

Diverse pakketdiensten

kep08KEP Koeriers heeft een scala aan verzend- en bezorgdiensten. Ook voor een spoedbezorging van uw pakket kunt u gebruik maken van onze pakketbezorging. Hierbij haalt de koerier direct na melding het pakket bij u op om deze vervolgens zonder obstakels op de plaats van bestemming te brengen.

Ook als uw pakket geen spoed heeft maar wel enige haast, dan kunt u gebruik maken van onze pakketdienst. Op afspraak wordt uw pakket binnen de gewenste tijd bezorgd.

De pakketdienst van KEP Koeriers staat 7 dagen per week en 24 uur per dag voor u klaar om pakketdiensten te verlenen. Met deze instelling zijn we dit bedrijf gestart en zo is het ook groot geworden. Vriendelijk, flexibel, op maat, snel en altijd betrouwbaar. Uw pakketbezorging in goede handen bij de koerier van Leeuwarden en Friesland.

Klik hier voor de tarieven van onze pakketdienst

 Veel gezocht

  • Pakketdienst Friesland
  • Pakketzending Leeuwarden
  • Pakketbezorging Friesland
  • Sneltransport pakketen
  • Pakketvervoer
  • Pakketdiensten Leeuwarden

kep10